Tuotteita oman hyvinvoinnin hoitoon

Kaiken hyvän ei tarvitse aina maksaa ylettömästi, eikä luksuksen arvoa aina mitata rahassa. Se, että löytää omassa arjessaan aikaa itselleen, niin jopa muutaman minuutin kävely luonnossa voi tuntua luksukselta, varsinkin jos voit jättää sen älypuhelimen kotiin. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on muutenkin tärkeätä, ja vaikka siihen voi upottaa mieletettömästi rahaa, voi sen tehdä myös ilman suuria investointeja.

Yksi viime vuosien uusista tuotteista on CBD-öljyt. Ne tulivat markkinoille luvata vähän kaikenlaisia hyötyjä ihmisille eri tilanteissa. Yhä vielä on kyse uudesta tuoteryhmästä, jonka käyttökokemukset sekä tutkimukset ovat vielä varhaisessa vaiheessa, mutta tuntuu, että CBD on monelle hyödyllinen luonnonvalmiste. Jos haluat tietää tarkemmin mistä on kyse, lue lisää täältä ja ymmärrät entistä enemmän minkälaisesta luonnontuotteesta on kyse, ja mitä hyötyjä siitä voi käyttäjälleen olla.

Uutuuksia markkinoilta

Hyvinvointimarkkinoiden uutuustuotteet ovat pitkälti monelle käyttäjälle tuttuja jo monien vuosien takaa, markkinointi on vain saattanut monen osalta muuttua ja tuotteille on tullut uusia markkinointinimiä.

Esimerkiksi pariskuntien seksuaalisuuteen ja seksielämään myydään nykyään erillisiä parisuhdepaketteja, joihin kerätään mahdollisesti niin nautittava tuotteita, hierottavia öljyjä kuin myös käytettäviä laitteita. Ennen näitä kaikkia myytiin vain yksitellen.

Markkinoille on myös viimeisten vuosien aikana tullut entistä enemmän tuotteita nimellisesti nimenomaan miehille. Miesten tuotteet on erikseen nimetty selkeästi miesten käyttöön ja trendi johtuu siitä, että ennen enimmäkseen naisten ostospaikkana olleet luontaistuoteliikkeet ovat saanet entistä enemmän myös mies asiakkaita – mieskin saa huolehtia omasta itsestään muutenkin kuin vain salilla käymällä. 20-luvulla on miehille myös ok nauttia luontaistuotteiden ja vitamiinien vaikutuksesta, ilman niitä steroideja.

Hyvinvoinnin a ja o

Vaikka sinulla olisi kuinka paljon rahaa ja mahdollisuuksia, on aina muistettava muutama perusasia omasta hyvinvoinnista, koska kaiken perustana on kuitenkin oma toiminta. Muista siis nämä muutamat asiat, ja näihin voit sitten investoida hankkimalla niitä luksustuotteita ja -palveluita.

  • nuku tarpeeksi: ihmisen keho tarvitsee tietyn tuntimäärän lepoa vuorokaudessa. Itse määrä on meille jokaiselle yksilöllinen, mutta huolehdi siitä että saat nukuttua tarpeeksi. Älä siis syö liian raskaita iltapaloja tai tarkastele kännykkää nukkumaan mennessäsi. Hankin itsellesi kunnon tyyny ja sopiva sänky ja varmista, ettei makuuhuoneessasi ole liian kuuma.
  • syö terveellisesti: terveellinen syöminen ei tarkoita jatkuvaa laihduttamista, vaan tasapuolista ruokailua säännöllisesti. Aamupala, välipala, lounas, välipala, illallinen ja iltapala rakentavat hyvän arjen syömisen. Sinun vain pitää huolehtia että syöt sopivasti kaikkea, etkä mitään yhtä asiaa ylettömästi – vähennät sokerit, suolat ja tarkistat mitä rasvoja syöt. Jos olet epävarma siitä, mitä syöt ja milloin, voit koska tahansa palkata itsellesi ravintoterapeutin ja käydä testeissa tsekkaamassa oman lähtötilanteesi kehosi suhteen.
  • liiku: liikkuminen on meille ihmisille perustoimi, jota ilman kehomme ei toimi. Esimerkiksi päivittäinen puolen tunnin kävely ulkona on jo hyvä aloitus. Sinun ei välttämättä tarvitse lähteä salille, mutta jos haluat niin oma Personal Trainer varmasti saa sinut myös siellä tekemään jotain, ja tekemään ne liikkeet oikein ja tavoitteellisesti.
  • muista olla sosiaalinen: liika työ tai liika mikä tahansa, voi viedä aikaamme yhdeltä tärkeimmistä elämämme osa-alueista eli toisten ihmisten kanssa olemisesta, sosiaalisuudesta. Me ihmiset olemme laumasieluja, ja vaikka osa meistä elää yksin, suurinosa kaipaa toistemme seuraa. Nykyään voit halutessasi etsiä seuraan vaikka nettipalveluista tai erikseen seuraa etsivistä palveluista, joita nykyään on tarjolla, jos vain haluat maksaa tästä ns. matchmaking-työstä

Hyvinvointi ei ole koskaan tarkkaa tiedettä, ja jokaiselle meistä se tarkoittaa hieman eri asioita. Ottamalla kuitenkin huomioon nämä muutamat edellä mainitut asiat, olet jo hyvällä reitillä, ja loppu on sinusta itsestäsi kiinni. Se teetkö kaiken kotioloissa ja lähialueelle vai lennätkö Mauritiukselle tai Samoalle, on sitten toinen asia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.