Tuotteet

Luksuskuluttaja on fiksu ja älykäs. He odottavat laatua sekä ovat tietoisia tuotteelta ja palvelulta vaadittavista ominaisuuksista. Kuluttajina he ovat vaativia jaheillä on korkeat odotukset tuotteista ja palveluista. He ovat kulutustottumuksiltaan individualisteja sekä valmiita hylkäämään brändiuskollisuuden ja muuttavat mieltään herkemmin. Silti heillä on kuluttajina pysyvät ja vahvat arvot sekä periaatteet.

Luksuskuluttaja haluaa elämään innovatiivisia sekä inspiroivia luksustuotteita, jotka auttavat kuluttajaa tuntemaan itsensä dynaamiseksi ja elossa olevaksi. Luksus ei välttämättä ole kalleinta tai tuhlaavaisinta, vaan jotakin, joka sopii luksuskuluttajan yksilölliseen elämään. Luksuskuluttajatkäyttävätkin luksustuotteita ja -palveluita tunteiden ja itsensä ilmaisun välineenä.

Hugo Boss vaatettaa niin miehet kuin naiset. Saatavilla myös asusteita, koruja yms.

 

https://www.hugoboss.com

Michael Kors on kuin Hugo Boss, tarjoten naisille ja miehille niin vaatteet, laukut kuin koruja.

 

https://www.michaelkors.eu

Louis Vuitton on maailman brändi-ranking listan korkeimmalla oleva vaate- ja korumaailman brändi. Sen arvo on lähes 48 miljardi dollaria.

https://www.louisvuitton.com/

Vuonna 1921 perustettu Gucci on yksi maailman tunnetuimmista muotialan brändeistä, ja sen koti on Firenzessä Italiassa.

https://www.gucci.com/

Tiesitkö että Fendi perustettiin jo 1925 Roomassa. Perustajinaan Adele ja Edoardo Fendi. Vuonna 2000 LVMH Group osti FENDIn.

https://www.fendi.com

Gianni Versace S.R.L. eli VERSACE sai alkunsa Giannin ensimmäisestä miesten mallistosta Milanossa 1978.

https://www.versace.com/eu/