Luksushotelli panostaa hyvinvointiin

Vihersmoothieita, akrobaattista pilatesta ja sielukasta mindfulnessia. Hotellielämyksien kehittyessä myös hyvinvointi valtaa lisää alaa matkustajille tarjottavien palveluiden joukossa. Accor on jo pitkään toiminut hyvinvoinnin eturintamassa ja johtanut tietä terveyden ja hyvinvoinnin integroinnissa asiakaskokemukseen. Uudessa julkaisussaan hotellitoimija on tutkinut, mikä rooli hyvinvoinnilla on matkailuelinkeinossa ja kuinka tämän alueen tarjonta voi nostaa matkailualan aivan uudelle tasolle.

Tutkimus It’s a Wellness World: The Global Shift Shaking up Our Business osoittaa, että 77 prosenttia kuluttajista tekee päivittäisessä elämässään aktiivisia valintoja pysyäkseen terveenä. Esimerkkeinä mainitaan terveellinen ravinto ja stressiä lieventävät toiminnot. Noin 56 prosenttia luksusmatkailijoista on lisäksi sitä mieltä, että he haluavat pyrkiä elämään vieläkin terveellisemmin tulevana vuonna. Tutkimus osoittaa myös, kuinka vaihtuvat taloudelliset ja sosiaaliset tekijät edistävät kehitystä ympäri maailman.

– Tavoitteenamme on saada vieraamme kokemaan hyvinvoinnin tunne käyntinsä aikana ja saada heidät tuntemaan itsensä levänneemmiksi, terveemmiksi ja onnellisemmiksi kuin meille tullessaan. Iloinen vieras tulee mielellään myös takaisin hotelliin. Investoimalla suureen valikoimaan hyvinvointielämyksiä, jotka auttavat vieraitamme voimaan hyvin koko matkan ajan, luomme edellytykset voimakkaalle kasvulle. Uudet varaukset, suositukset ja positiivinen läsnäolo sosiaalisissa medioissa luo vakaata ja pitkäaikaista toimintaa, sanoo Emlyn Brown, Accorin luksus- ja premium-segmentin Wellness-osaston VP.

Monilla Accorin johtavista hotellituotemerkeistä on pitkä historia terveyden ja hyvinvoinnin saralla. Nyt yrityksessä pyritään aktiivisesti ottamaan uusia askelia kehityksen mukaisesti:

Raffles Hotels & Resorts pyrkii luomaan hotelleissaan rauhaa ja tasapainoisuutta erilaisten Feng Shui- ja biofiliatekniikoiden avulla. Tuotemerkki on panostanut myös erilaisiin unikuureihin, joissa vieraat pyrkivät parantamaan yöuniaan aromaterapian ja kasvonaamioiden avulla. Kun tähän lisätään tarkkaan suunnitellut ravintolan ruokalistat, jotka edistävät vatsan terveyttä, myös matkailijoiden jetlag vähenee.

Fairmont Hotels & Resorts puolestaan toivottaa vieraansa tervetulleiksi sadoin erilaisin hyvinvointikokemuksin. Tarjolla on kaikkea vauhdikkaista elämyksistä rauhoittumishetkiin. Viheralueiden läheisyys saa vieraat tuntemaan luonnon rauhallisuuden. Laaja tarjonta erilaisia kuntoilumahdollisuuksia auttaa heitä pysymään liikkeessä. Hotelli panostaa myös laadukkaisiin ravintola-annoksiin, joissa on hyödynnetty ekologisia ja paikallisia raaka-aineita.

Monien voi olla vaikeaa löytää täydellinen tasapaino aktiivisen arjen ja tehokkaan palautumisen välillä. Siksi SO/ Hotels & Resorts har därför satsat på Glow Bar -konseptiin joka tarjoaa ihon- ja kauneudenhoitoalan uutuuksia, sekä Deep Beats Yoga -konseptiin, jossa äänen avulla pyritään maksimoimaan masse-joogan fyysinen ja henkinen kokemus.

Lue koko tutkimus täältä: https://press.accor.com/accor-wellbeing-whitepaper/?lang=en

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.