Kemin LumiLinna-alueen Seaside Glass Villat voittivat World Luxury Hotel Awards 2018-kisassa

Seaside Glass Villas palkittiin globaalilla tasolla

Luxus Adventure Destination-kategoriassa globaalilla tason palkinnon voittanut Seaside Glass Villat sijaitsevat Kemin LumiLinna-alueella. LumiLinna-alue on saanut moninkertaisesti tunnustusta ainutlaatuisena elämyskohteena ja tämän vuoden kategoria kuvaa erinomaisesti majoituskohdetta. ”Olemme erittäin otettuja ja onnellisia! Tästä on hyvä jatkaa ympärivuotisen LumiLinna-alueen palveluiden kehittämistä,” iloitsee Kemin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Susanna Koutonen. Kemin Matkailu Oy markkinoi ja myy elämyksiä vuoden jokaiselle päivälle Meri-Lapissa Experience365-nimellä. Yhtiö tarjoaa ainutlaatuisia meren, lumen ja jään elämyksiä merellisessä Lapissa.

Lumen ja jään lumoa läpi vuoden

LumiLinna-alueelle rakentuu taas talvella lumesta rakennettu linna, jonka sisällä sijaitsee mm. mm. tuubimäki, LumiHotelli ja -kahvila. Myös LumiHotelli on voittanut World Luxury Hotel Awardseissa ainutlaatuisena luksuselämyksenä globaalilla tasolla. LumiRavintola, palkittu sekin, on avoinna ensi vuonna läpi vuoden, kun talvella avautuvaan uuteen päärakennukseen valmistuu ympärivuotinen LumiLinna. Lumen ja jään kokemusten lisäksi rakennuksessa on monipuoliset niin paikallisia, matkalijoita kuin kokoustavia varten suunniteltuja palveluita. LumiLinnan tasokas näköalaravintola muuntautuvine tiloineen soveltuu niin pienten ryhmien tilaisuuksiiin kuin juhlavaan gaalaan. Kokouksiin ja tapahtumiin on mahdollista yhdistää monipuolisia aktiviteetteja moottorikelkkailusta jäänmurtajaristeilyihin ja keskiyön veneretkistä revontulivaelluksiin. Rentoutua voi uusissa saunatiloissa tai tiloihin avautuvassa Sea Lapland Day Spa:ssa.  Myös talon jäätelö valmistuu elämyksellisellä tavalla. 

Villat sijaitsevat LumiLinna-alueella meren rannalla

Seaside Glass Villassa majoittuminen on ainutlaatuinen elämys niin villan ominaisuuksien, kuin sijaintinsa vuoksi. Ne sijaitsevat meren rannalla, Lapissa. Meri on jäässä lähet puolet vuodesta ja mahdollistaa hyvin erilaiset aktiviteetit kuin muualla. Pienhuvilat on valmistettu pääosin lasista, kattoa myöten. Toinen rakennusmateriaali on laadukas suomalainen hirsi. Huvillat on valmistettu Yli-Kiimingissä Mammuttikodilla ja ne on talvisin lämmitettyjä ja kesällä niissä toimii viilennys. Osaan kahden hengen villoista saa myös lisävuoteen ja tarjolla on myös hieman kookkaampia villa lofteja, joissa on myös wc- ja suihkutilan lisäksi oma sauna. Upeiden maisemien ihastelun lisäksi villojen asiakkaat voivat kokea lumen ja jään elämyksen vuoden jokaisena päivänä vuoden 2019 alusta lähtien.

Palkinnot jaettiin Balilla

World Luxury Hotel gaalaa juhlittiin 12.kerran ja tällä kertaa Balilla. Vuosittain palkitaan laadukkaita hotelleja, joissa saa loistoluokan palvelua. World Luxury Hotel -palkinto jaetaan kymmenissä eri kategoriassa erilaisille laadukasta palvelua tarjoaville hotelleille maailmanlaajuisesti. Hotelli tulee valituksi kilpailuun ihmisten ehdotusten perusteella. Kilpailukutsun hyväksyttyään hotellit äänestetään voittoon World Luxury Hotel-verkkosivuilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.