Hombli – Yksinkertaisuuden voimaa – Huoletonta elämää hyvinvointiasi parantamalla

Olemme iloisia voidessamme esitellä suomalaisille Homblin, hollantilaisen brändin, joka luo huolettoman elämän parantamalla hyvinvointiasi kotonasi. Hombli loistaa rakentaessaan automaattisia rutiineja tuomaan mielenrauhaa, raitista ilmaa ja luonnonvaloa, jotta voit pysyä kunnossa (sisä- ja ulkotiloissa), kameroita ja älykkäitä ovikelloja turvaamaan kotiasi ja pitämään yhteyttä perheen, ystävien ja jopa lemmikkien kanssa. Kodin älyekosysteemin kasvaessa voimakkaasti Pohjoismaissa, Hombli erottuu muista älykoti-toimittajista tarjoamalla ratkaisuja, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä ja vaivattomasti asennettavia, hyvin turvallisia ja luotettavia sekä täysin yhteensopivia muiden alustojen kanssa – ja ennen kaikkea edullisia. Hombli, älykäs koti kaikille!

Hombli tarjoaa ratkaisuja, jotka tukevat fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi. Sen korkealuokkaiset yksinkertaiset älykoti-ratkaisut auttavat sinua ylläpitämään terveellisempää elinympäristöä ja nauttimaan luonnonvalosta ympäri vuoden. Homblin ratkaisut auttavat pysymään yhteydessä perheeseesi ja ystäviisi sekä luomaan mukavan tilan ja tunnelman joka tilanteessa. Mielesi voi olla rauhallinen, kun tiedät, että Homblin älykkään kodin turvatuotteet suojaavat kotiasi ja jokapäiväistä elämääsi.

Hombli-sovellus on helppo asentaa ja sen avulla voit ohjata kaikkia Hombli-laitteitasi. Hallitse laitteita helposti mistä tahansa, luo aikatauluja ja määritä kotiautomaatio. Heidän tuotteensa ja sovelluksensa ovat yhteensopivia useiden kolmannen osapuolen palvelujen, kuten Google Homen, Sirin ja Alexan kanssa. Hombli tarjoaa hämmästyttävän käyttäjäystävällisen kokemuksen laajalla valikoimalla todellisia ‘vastinetta rahalle’ -tuotteita käyttämällä uusinta teknologiaa tarjotakseen turvallisen ja huolettoman älykoti-ympäristön. Tuotevalikoima koostuu 6 kategoriasta: tunnelma, energia, turvallisuus, anturit, ilma ja ulkoilu. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Hombli  uskoo yksinkertaisuuden voimaan. ”Yksinkertaisuus ja mukavuus kotona” pelkän ”älykkään kodin” sijaan. Kaikille!

Niille, jotka haluavat kodista turvallisemman, Hombli Smart Dorbell 2 voi tarjota tarvittavan suojan näyttämällä kuka on ovellasi. Se on parannettu versio Homblin suositusta älyovikellosta videolla, joten nyt pystyt tarkistamaan jopa nopeammin, joka seisoo ovellasi, kotona tai muualla. Heti kun joku soittaa ovikelloa, saat ilmoituksen älypuhelimeesi ja/tai pimpotuksen talossa.

Hombli Indoor Camera eli sisätilakamera sisältää sisäänrakennetut mikrofonin ja kaiuttimen, joiden avulla voit pysyä yhteydessä perheeseesi ja rakkaimpiisi. Sano hei vauvallesi, tarkista lapset koulun jälkeen tai kehota koiraasi lopettamaan haukkuminen – kaikki Hombli-sovelluksen kautta. Hombli kunnioittaa yksityisyyttäsi ja kerää vain tietoja, jotka vaaditaan toimittamaan paras älykoti-kokemus. Kameran tallenteet voidaan tallentaa Tuya-tilille tarkistettaviksi ja ladattaviksi.

Vietämme paljon aikaa kotona ja terveellinen puhdas ilma hengittää on tärkeää. Pieni mutta tehokas Hombli Air Purifier -ilmanpuhdistin poistaa jopa 99,97% kaikista bakteereista, viruksista, siitepölystä, lemmikkien hilseestä ja muista haitallisista hiukkasista jopa 25 m²:n tiloissa. Se on ihanteellinen, kun sinulla on lemmikkejä, allergioita, kuten heinänuhe, tai kun puhdas ilma on sinulle yksinkertaisesti tärkeää. Älypuhelimen avulla voit tarkistaa ja hallita ilmanlaatua missä tahansa ja milloin tahansa. Näin voit luoda terveellisen ympäristön sinulle ja perheellesi.

Tunnelman ja meiningin luominen elokuva-iltoihin, pelisessioihin tai joulujuhliin voidaan tehdä Hombli Smart Led Strip -valonauhan ja Smart RGB-lamppujen avulla. Smart Led Strip -nauhassa voit valita 16 miljoonasta väristä, jotta voit asettaa täydellisen tunnelman missä tahansa huoneessa. Smart RGB -lampun asentaminen on yhtä helppoa kuin mikä tahansa muun lampun. Liitä se kotisi Wi-Fi-verkkoon nopeasti ilmaisen Hombli-sovelluksen kautta. Voit käyttää sovellusta säätämään valot päälle tai pois päältä, säätämään väriä ja kirkkautta sekä ajastukseen. Voit jopa käyttää ääntäsi hallitaksesi älylamppua Amazon Alexan tai Google Assistantin/Homen kanssa.

Säästääksesi energiaa, ympäristöä ja rahaa voit seurata jokaisen elektronisen laitteen energiankäyttöä reaaliajassa Smart Socketsin avulla. Voit kytkeä laitteet päälle/pois, tarkistaa tilan, luoda aikatauluja ja asettaa laitteita käyttäjäystävällisellä Hombli-sovelluksella.

Hombli on nyt innoissaan voidessaan jakaa upeita uutisia yksinmyyjäyhteistyöstä Despecin kanssa, joka on Pohjoismaiden johtava IT- ja toimistotarvikkeiden jakelija. Homblin tuotteita voi ostaa Suomessa täältä: www.proshop.fi 

Lisätietoja saat osoitteesta www.hombli.com.

Trackbacks & Pings

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.